logo-protolan contact portfolio wat doen we home

portfolio

3D Print experiment

Eerste experiment met een 3D printer: een vorm om koekjes te bakken voor honden.

Fiets op luchtdruk

Een fiets aangedreven door perslucht. Met een duikfles van 320bar haalden we een actieradius van 10km! De ondersteuning is gelijkwaardig aan een e-bike.

Dataverzamelaar

Een dataverzamelaar tool voor marketing. Mensen kunnen (mits achterlaten van hun gegevens) een quizvraag beantwoorden, bij een juist antwoord gaan de glazen wanden open.

3D Printed drone

Alle onderdelen op de propellers na zijn geprint met een 3D printer. De software is zelf ontwikkeld, de besturing gebeurt met de gyroscoop van een smartphone. (iOS/Android)

Luister met ons mee!

Luister met ons mee! is gebaseerd op de principes van Auditory Verbal Therapy en de ontwikkelingslijsten die daarbij horen.

CochFit

CochFit is software gemaakt voor kinderen en volwassen die willen trainen met een Cochleair Implantaat. (maar kan zeker ook gebruikt worden voor kinderen en volwassen met hoortoestellen).

Accolado

De Accolado is een medisch toestel die gebruikt wordt om babies te testen. PROTOLAN stond in voor de hardware en schreef een API.

contacteer protolan

Contacteer ons vrijblijvend, elke klant is uniek daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak.

PROTOLAN Comm. V.
Boevekerke 23
8500 Kortrijk

BTW BE 0847 003 604
RPR Kortrijk

Rek. BE09 7310 5097 2057
BIC/SWIFT: KREDBEBB

Via onderstaand formulier kan je ons een e-mail sturen, we garanderen een antwoord binnen de 24h. Alle velden gemarkeerd met een jokerteken (*) zijn verplicht in te vullen